• MNE
  • ENG
25.April.2019
Program individualnog članstva

You are here

Home / Podrška / Program individualnog članstva

O PROGRAMU

Program individualnog članstva Atlantskog saveza Crne Gore pruža mogućnost pojedincima zainteresovanim za atlantsku zajednicu i rješavanje globalnih bezbjednosnih izazova da postanu direktno uključeni u rad i aktivnosti Saveza i njegove mreže. Pristupanjem Atlantskom savezu članovi pomažu njegov rad i nove inicijative, dok u isto vrijeme postaju dio uticajne zajednice posvećene promovisanju američkih i evropskih vrijednosti širom svijeta. 

Trenutno, program individualnog članstva broji oko 50 pojedinaca koji su spojeni zajedničkim interesovanjem za transatlantsku saradnju, uključujući deset ambasadora i pet izvršnih direktora uticajnih kompanija, kao i veliki broj stranih i crnogorskih vladinih zvaničnika, visokih vojnih šefova, akademika, novinara kao i istaknute pojedince iz biznis, pravnog, finansijskog i neprofitnog sektora.

PREDNOSTI ČLANSTVA

•   Poziv za godišnju konferenciju članova
•   Poziv za sve događaje namijenjene članovima
•    Poziv i pristup javnim događajima Saveza kojih tokom svake godine ima preko 50, kao i pozivi za dodatne događaje, a na osnovu ekpertize i interesovanja pojedinačnih članova
•    Poziv za učešće na najznačajnijim događajima Atlantskog saveza
•    Besplatna dostava svih publikacija Atlantskog saveza

KAKO POSTATI ČLAN

Članstvo u Atlantskom savezu se može ostvariti samo uz poziv. Zainteresovani pojedinci moraju biti nominovani od strane predsjednika Saveza, trenutnog člana Upravnog odbora, ili trenutnog pojedinčanog člana Saveza. Nominacije se razmatraju na svaka tri mjeseca.

Pitanja u vezi individualnog članstva možete postaviti putem emaila office@ascg.me