2BS Forum 2020 – Sačuvajte datum!

2BS FORUM – međunarodna konferencija visokog nivoa, kao vodeći događaj koji organizuje Atlantski Savez Crne Gore.

2BS Forum će biti održan u periodu od 04. do 06. juna 2020. godine. Istovremeno Forum će obilježiti 10 godina postojanja platforme koja omogućava novo i taktičko razmišljanje i prostor za diskusiju o trenutnim i suštinskim temama koje oblikuju i razvijaju međunarodne odnose.

2BS Forum pod jednim krovom omogućava idealan spoj zanimljivih ideja, panel sesija i intervjua, koji vas neće ostaviti bez materijala za razmišljanje.  

Forum će u Budvi okupiti veliki broj regionalnih i globalnih aktera, među kojima su ključni donosioci odluka, predstavnici vlada, stručnjaci i ostali važni akteri iz oblasti vanjske i bezbjednosne politike u sferama diplomatije, biznisa, nauke  i medija.

Zaokružite datum u svojim kalendarima i pridružite nam se u našim nastojanjima da ovaj region učinimo bezbjednijim i prosperitetnijim mjestom koje može doprinijeti globalnim izazovima u budućnosti.

Podijelite na:

Povezani članci

Put Crne Gore ka EU: Navigacija istočno-zapadnim struja...
Autorski tekst Azre Karastanović, izvršne direktorice Atlantskog saveza Crne Gore, objavljen u časopisu "Vanguardia Dossier" br. 91 (april-jun 2024)
Kratka istorija NATO saveza i pristupanje Crne Gore
U četvrtak, 4. aprila 2024. godine, obilježavamo 75 godina od osnivanja NATO saveza
Prijavite se za Nagradu za etičko novinarstvo
Međunarodna organizacija ARTICLE19 i Atlantski savez Crne Gore pozivaju novinare da se do 12. aprila prijave za nagradu za etičko novinarstvo
Čestitka Švedskoj povodom pristupanja NATO-u
Čestitku je ambasadorki Kraljevine Švedske uputila predsjednica Atlantskog saveza Crne Gore, prof. Milica Pejanović-Đurišić
Građani dali preporuke za reformu procesa odlučivanja
U projektu je učestvovalo 50 građana iz cijele Crne Gore, prethodno odabranih po principu reprezentativnog uzorka, a diskusijama je upravljalo 10 moderatora
2BS Forum 2020 – Sačuvajte datum!
Prijavite se na Newsletter