Ko smo mi?

Od osnivanja 2006. godine, Atlantski savez Crne Gore posvećeno radi na promociji euro-atlantskih vrijednosti i međunarodne bezbjednosti. Iste godine Atlantski savez Crne Gore primljen je u članstvo Svjetske organizacije atlantske povelje (ATA) na generalnoj skupštini održanoj u Atini.

Zahvaljujući aktivnostima kroz koje od osnivanja podstiče dijalog o kritičnim domaćim i međunarodnim izazovima – a u cilju podsticanja konsenzusa o odgovarajućim odgovorima Vlade, privatnog i neprofitnog sektora, te medija u Crnoj Gori, ali i među liderima Evrope i SAD-a – Atlantski savez Crne Gore postao je ključni forum za usmjeravanje političkih i bezbjednosnih promjena u Crnoj Gori. Istovremeno, važni doprinosi Atlantskog saveza Crne Gore uključuju identifikovanje i oblikovanje odgovora na glavna pitanja sa kojima se suočava transatlantska i NATO zajednica.

Aktivnosti Atlantskog saveza Crne Gore realizuju se kroz tri centra i jednu organizaciju: Digitalni forenzički centar, Centar za međunarodne odnose, Centar za borbu protiv terorizma i nasilnog ekstremizma, i organizaciju mladih Atlantskog saveza – YATA Montenegro.

0 +
konferencija
0 +
događaja
0 +
govornika
0 +
učesnika

Partneri

ASCGTV

#ascg

PRESSCENTAR

Pratite nas:
Ko smo mi?
Prijavite se na Newsletter