2BS Forum: 3-5. oktobar 2024. godine

Vodeća političko bezbjednosna konferencija na Zapadnom Balkanu i jedno od najznačajnijih okupljanja takve vrste u jugoistočnoj Evropi – To Be Secure (2BS Forum 2024), održaće se od 3. do 5. oktobra u Budvi, u Crnoj Gori.

Već 14. put, Atlantski savez Crne Gore će iskoristiti platformu 2BS Foruma kako bi okupio predstavnike država, profesionalce u oblasti bezbjednosti, stručnjake za spoljnu politiku, vojno osoblje i ostale relevantne nacionalne, regionalne i globalne aktere.

2BS Forum ima za cilj da podstakne dijalog i razmjenu ideja u potrazi za rješenjima najvažnijih globalnih i regionalnih izazova koji obuhvataju oblasti nacionalne bezbjednosti, sajber bezbjednosti, politike i društva.

Obilježite datum u vašim kalendarima i ostanite u toku za više informacija o tome kako možete da nam se pridružite.

Ukoliko ste propustili neke od diskusija sa prošlogodišnjeg Foruma, ispod možete pogledati rekapitulaciju događaja:

Rekapitulacija sesija

Galerija 2BS Foruma 2023

Snimci prenosa uživo prvog i drugog dana

Molimo redovno pratite našu zvaničnu internet stranicu www.2bs.me i naš Facebook, Instagram i Twitter kako biste bili u toku sa našim objavama i razvojem događaja. Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na [email protected].

Podijelite na:

Povezani članci

Put Crne Gore ka EU: Navigacija istočno-zapadnim struja...
Autorski tekst Azre Karastanović, izvršne direktorice Atlantskog saveza Crne Gore, objavljen u časopisu "Vanguardia Dossier" br. 91 (april-jun 2024)
Kratka istorija NATO saveza i pristupanje Crne Gore
U četvrtak, 4. aprila 2024. godine, obilježavamo 75 godina od osnivanja NATO saveza
Prijavite se za Nagradu za etičko novinarstvo
Međunarodna organizacija ARTICLE19 i Atlantski savez Crne Gore pozivaju novinare da se do 12. aprila prijave za nagradu za etičko novinarstvo
Čestitka Švedskoj povodom pristupanja NATO-u
Čestitku je ambasadorki Kraljevine Švedske uputila predsjednica Atlantskog saveza Crne Gore, prof. Milica Pejanović-Đurišić
Građani dali preporuke za reformu procesa odlučivanja
U projektu je učestvovalo 50 građana iz cijele Crne Gore, prethodno odabranih po principu reprezentativnog uzorka, a diskusijama je upravljalo 10 moderatora
2BS Forum: 3-5. oktobar 2024. godine
Prijavite se na Newsletter